ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Ohali Ortaokulu

Mrt

Öğrencilerimize refakat eden öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Bigep kapsamında okul bilgi yarışması düzenlenmiş ve birinci olan öğrencilerimiz ödüllendirilmiştir. Öğrencilerimiz hem  keyifli vakit geçirmişler hem de eğlenerek öğrenmişlerdir. Yarışmada emeği geçen başta İsmet SARAÇ olmak üzere bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilere paketler dağıttıldı ve paketlerini 1 hafta zarar görmeden ve açmadan saklamaları istendi paketine zarar gelmeyen sabırlı olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ock

Öğrencilerimizle linol baskı yaptık ve sanatın farklı dallarıyla öğrencilerimizi buluşturduk.

Ock

Hayatım matematik projesi dahilinde öğrencilerimize bilgi yarışması düzenledik ve matematige olan ön yargının kırılmasını öğrencilerin bu sayede eğlenerek öğrenmesini desteklemeyi amaçladık

Ock

Okulumuzda her sınıf düzeyinde bilgi yarışmaları düzenlendi bu sayede öğrencilerimizin eksik kazanımları belirlendi ve tatil için öğrencilerimiz ödevlendirildi. Böylelikle öğrencilerimiz eğlenerek öğrendiler emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Atamızın emaneti olan Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun, nice yüz yıllara...

Ara

Öğrencilerimizin görsel sanatlar dersinde 10 Kasım için hazırladığı çalışmamız.