ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Ohali Ortaokulu

Mrt

Türkiye insan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TIHEK), tarafindan l0 Aralık İnsan Hakları günü münasebeti ile yapılan  İnsan Hakları, temalı resim yarışmasında Ohali Ortaokulu öğrencimiz Elimar Nur BORA  il birincisi seçildi. Kendisini tebrik eder, emeği geçen Görsel Sanatlar Öğretmenimiz ve öğrencimizin başarılarının devamını dileriz.

Şbt

OHALİ ORTAOKULU 2019/2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM VELİ TOPLANTISI YAPILDI. OKULUMUZ İDARECİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ VELİLERLE TEK TEK GÖRÜŞEREK ÖĞRENCİLERİ HAKKINDA VELİLERİ BİLGİLENDİRDİ. SOHBET HAVASINDA GEÇEN VELİ TOPLANMIZDA İDARECİLİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ EĞİTİM ÖĞRETİME DEĞERLERİMZE VERİLMESİ GEREKEN ÖNEMDEN BAHSETTİLER. TOPKANTIYA KATILAN VELİLERİMİZE İKRAMDA BULUNULDU.